Bewegende foto's direct in je e-mail

Maak multi-frame foto-animaties met green screen achtergronden, aangepaste logo's en direct uploaden naar Facebook, Twitter en e-mail.

VIDEO eNTERTAINMENT wat je niet wilt missen

Een GIFje doet het altijd goed, zeker op social media.
Het geeft wat meer actie aan de actie...

icon foto's
Snelle doorlooptijd

Het GIFje zelf duurt ongeveer 7 seconden. De opname is meestal gelijk goed maar kan altijd nog een keer. Binnen 1 minuut is het proces voltooid.

icon computerscherm
microsite

Iedere deelnemer ontvangt na de opname direct een e-mail waarmee je via een link op een persoonlijke webpagina komt. Daar kan het resultaat bekeken en gedeeld worden.

icon muziek
combinatie

De animated GIF studio kan gecombineerd worden met een green screen foto-opname. Naast het GIFje kun je dan ook kiezen voor een foto.

icon muziek
AChtergrondkeuze

Natuurlijk is ook met deze GIF studio d.m.v. de green screen techniek een keuze uit diverse achtergrond settings mogelijk.

icon locatie
Special effects

Er zijn mogelijkheden om diverse special effects toe te passen op je GIF video zoals bijv. een 'retro VHS vervorming' om de animatie nog spannender te maken.

icon voor flipboekje
boomerang photobooth

Ook kan er gebruik worden gemaakt van een boomerang effect, waarbij het gifje automatisch in reverse gaat, waardoor er een ononderbroken gif-video te zien is.

jongen op racefiets

Onder andere uitgevoerd voor Brico en NOC*NSF.

je bent slechts een paar klikken verwijderd van een memorabel event

neem contact op! dan bespreken we jouw plannen.

offerte