neem contact op
bel ons
Ons telefoonnummer is
+31 (0)172 851795
Mail ons
Stuur een bericht naar
info@funpix.nl
bezoekadres
Lions Business Parc
Antonie v Leeuwenhoekweg 36A11
2408 AN Alphen a/d Rijn
Creatie, productie, fotografie
alex

Was al in 1998 als pionier actief in de green screen fotografie, en daarmee de eerste die green screen fotomarketing in Nederland introduceerde. De digitale fotografie had net zijn intrede gedaan en het was in die tijd al een noviteit dat de foto-opnames direct uitgeprint konden worden laat staan voorzien van een andere achtergrond.
Tegenwoordig hebben we diverse soorten green screen voor entertainment en marketing, passend bij verschillende doelen.

Alex is ook als traditionele fotograaf te boeken voor o.a. portret- en productfotografie onder de naam Alex de Smit Fotografie

Fotografie, productie
bonar

Onze vriendelijke en toegankelijke fotograaf Bonar doet zijn uiterste best om er een gezellige avond van te maken. Zijn specialiteit als foto-entertainer komt vooral goed uit op privefeesten, bedrijfsfeesten en kinderfeesten.

Fotografie
Ernest

Wervelwind Ernest staat voor ons tijdens green screen studio's met hoge inzet te fotograferen maar hij is ook erg is zijn nopjes als hij een feestreportage mag maken. Een stuwende fotografische kracht, perfect voor dit soort gelegenheden.

Administratie, productie, webdesign, assistentie
GERTRUUD

Creatieve duizendpoot, opmerkzaam, bewaakt de kwaliteit. Daarnaast ook administratief sterk en uiteraard plezierig om mee om te gaan.

Grafisch ontwerp, assistentie
Marjolein

Ontwikkelaar van webapplicaties, design expert en vriendelijke gastvrouw. Blijft in de achtergrond maar is altijd daar waar het nodig is. Een creatief zonnetje.

Fotograaf, assistentie
silvan

Vanuit zijn professie als master klassiek gitarist is hij een echte performer. Ook in de fotostudio weet hij het publiek op een prettige wijze te benaderen en te vermaken.