Moederdag actie winkelcentrum

Moederdag actie met fotomarketing in winkelcentrum, waar het winkelend publiek in de green screen fotostudio een foto konden laten maken die direct werd afgedrukt en gratis werd meegegeven.

De kracht van fotomarketing

De kracht van fotomarketing. Lees meer over de beste fotomarketingstrategieën voor het promoten van een merk of product.

Kerst Drive Thru fotostudio

Zelfs tijdens een harde lockdown door de overheid kan je nog iets leuks doen voor je personeel. Het was wel even spannend of het doorging met een net vers afgekondigde lockdown welke zo'n beetje alle kerstevents in december 2021 in Nederland had geblokkeerd, maar het management van A.S. Watson durfde het toch aan, en dit Drive Thru event is zeer succesvol en zonder problemen verlopen.

Familiedag Valk Welding

Op de laatste dag voor de nieuwe opgelegde lockdown door de overheid waren we met Funpix bij de Familiedag van Valk Welding te Alblasserdam, het feestje zou oorspronkelijk tot 19:00 uur duren maar de lockdown ging om 17:00 uur in, dus tot de laatste minuut waren we actief met de fotostudio, en geen minuut later.

Golftoernooi Unica Datacenters

Tijdens het golftoernooi van Unica Datacenters mocht Funpix de fotoreportage verzorgen. Naast de gebruikelijke filghtfoto's hebben we de hele dag in beeld gebracht en dit daags erna gepresenteerd op een speciale fotowebsite.

Coronaproof klassenfoto

Ondanks de 1,5 meter restrictie van onze overheid was het dankzij de green screen fototechniek toch mogelijk om snel en goed groepsfoto's te produceren op Scholengemeenschap Memonides. Alle kids en meesters werden afzonderlijk gefotografeerd en daarvan werd een groepsfoto compositie gemaakt.

Kinderboekenweek Bibliotheek Utrecht

Een mooi fotoactie van Bibliotheek Utrecht tijdens de kinderboekenweek gaf de jonge bezoekers de gelegenheid om een grappige foto te laten maken met het thema vervoer, alle deelnemertjes genoten van de animatie en kregen een afdrukje kado.

je bent slechts een paar klikken verwijderd van een memorabel event

neem contact op! dan bespreken we jouw plannen.

offerte