Moederdag actie winkelcentrum

13 mei 2023

In het hart van het levendige winkelcentrum Mariahoeve in Den Haag en in winkelcentrum Streekhof in Bovenkarspel hadden we twee bijzondere middagen tegelijkertijd met de green screen fotostudio om Moederdag dit jaar extra speciaal te maken. Deze exclusieve Moederdag fotomarketingacties waren speciaal bedacht om alle prachtige moeders in het zonnetje te zetten.

Ons professionelel fototeam stond klaar om mooie portretten te schieten van moeders en hun gezinnen. Een intieme foto met je moeder, een groepsfoto met de hele familie, of een foto om je moeder de volgende dag mee te kunnen verrassen...

© Funpix

Iedereen die deelnam aan deze unieke acties kreeg een gratis foto als aandenken. Deze foto's werden gelijk afgedrukt, zodat men ze meteen mee naar huis kon nemen. Omdat elke foto een verhaal vertelt, was dit de kans om een uniek verhaal over liefde en waardering te creëren.

Een Moederdag fotomarketingactie is niet alleen een leuke manier om dankbaarheid te tonen aan de moeders in ons leven, maar gelijk ook een gelegenheid om mooie herinneringen vast te leggen. Het was een uitnodiging om samen te komen, te lachen, te delen en te genieten van de tijd met onze dierbaren.

© Funpix

Fotomarketing in een winkelcentrum brengt een heel veel gezelligheid met zich mee. Het transformeert de routine van het winkelen in een levendige en vreugdevolle ervaring. Klanten kunnen niet alleen winkelen, maar ook waardevolle herinneringen vastleggen met vrienden en familie. De lachende gezichten, spontane poses en gedeelde momenten voor de camera zorgen voor een warme, gemeenschappelijke sfeer.

Deze interactieve activiteit versterkt de verbinding tussen bezoekers en het winkelcentrum, terwijl het tegelijkertijd een gevoel van saamhorigheid en plezier creëert. Fotomarketing maakt van een gewoon winkelbezoek een buitengewone belevenis.

terug naar blog