green screen LIVE geeft meer plezier!

Met de Funpix green screen LIVE fotostudio krijgen jouw gasten de leukste foto belevenis, dit dankzij de LIVE video interactie, zodat men al tijdens de opname zichzelf in de foto setting ziet staan. Altijd vele prachtige visuals om uit te kiezen, en een supersnelle verwerking van de foto opnames.

de GREEN SCREEN ervaring die je niet wilt missen

Funpix maakt grappige of memorabele maar altijd kwalitatief goede foto's van de bezoekers op jouw evenement. Dat kan op een bedrijfsfeest, festival of congres zijn of een promotionele fotoactie op straat of in je beursstand.

icon foto's
On-the-spot foto's printen

Snelste green screen systeem op de markt. De bezoekers van jouw evenement kunnen de foto's online via social media on-the-spot delen. Gratis branding of logo in beeld. Bekijk de mogelijkheden.

icon computerscherm
event lead generation

Het einddoel is een direct klaar fotoafdruk of het direct delen van de foto via een aanwezige unit. die ze via social media online on-the-spot kunnen delen. Handig voor merkpromotie en het opbouwen van een marketinglijst.

icon foto's
live foto's

Green screen Live foto's is de moderne green screen fotostudio waarbij de gasten zich real-time in een fotosetting naar keuze zien bewegen. Dit zorgt voor een nog hogere entertainment waarde en dus een leukere belevenis voor de deelnemers. In de set geven ze zelf aan welke fotoachtergrond ze willen.

icon muziek
AChtergrondkeuze

Funpix zorgt kosteloos voor de perfecte visuals die passen bij het publieksprofiel of thema.

icon locatie
fotomarketing

Erg geschikt voor marketingacties op beurzen, festivals en evenementen. Deelnemers gaan erin op en raken betrokken bij je merk. Levert vaak duizenden e-mailadressen en andere kostbare bezoekersgegevens op.

icon man
de fotograaf

En last but not least, de Funpix fotograaf is een entertainer die de foto opname tot een leuke belevenis maakt en altijd gaat voor het allerbeste resultaat, want in hart en nieren is de entertainer toch een echte vakfotograaf. Onze vaste klanten weten dit al jaren.

twee dames met stuurtje alsof in auto

je bent slechts een paar klikken verwijderd van een memorabel event

neem contact op! dan bespreken we jouw plannen.

offerte