funpix xxl green screen fotostudio voor teams, afdelingen en groepen

Een Funpix XXL greenscreen fotostudio waarin het mogelijk is om tijdens een bedrijfsevenement van personeel en afdelingen mooie teamfoto's te laten maken.

Teambuilding met de Funpix XXL Greenscreen Fotostudio

Perfect voor bedrijfsevenementen, biedt deze XXL fotostudio van 5,5 meter breed een unieke ervaring voor personeel en afdelingen. Verzamel tot wel 40 collega's voor een levendige en professionele teamfoto. Met onze geavanceerde green screen-technologie kun je je team in elke denkbare omgeving plaatsen: van exotische bestemmingen tot futuristische steden.

Met drie snelle fotoprinters in de fotostudio krijgt iedereen direct na de opname een prachtige fotoafdruk van 15 x 23 cm in handen. Deze tastbare herinnering aan het vrolijke samenzijn zorgt voor blijvende verbondenheid en een glimlach op ieders gezicht.

De Funpix XXL Fotostudio is meer dan alleen een foto-ervaring; het is een kans om samen te komen, te lachen en gedenkwaardige momenten te creëren. Deze activiteit is niet alleen leuk en vermakelijk, maar versterkt ook de teamgeest en bevordert de samenwerking op een creatieve en ontspannen manier.

Zorg voor een onvergetelijk bedrijfsevenement en leg de essentie van jouw team vast met een foto die net zo uniek is als jullie zijn. Boek nu de Funpix XXL Greenscreen Fotostudio en geef je team de ultieme foto-ervaring!

je bent slechts een paar klikken verwijderd van een memorabel event

neem contact op! dan bespreken we jouw plannen.

offerte