themafeest

green screen photobooth in het thema van jouw feest

Een extra manier om een uniek en opwindend tintje aan jouw feest toe te voegen, is door een thema op te nemen. Van Hollywood-glamour tot tropisch paradijs, de mogelijkheden voor een themafeest in de green screen photobooth zijn eindeloos.
Met een green screen fotostudio kun je je feest naar een hoger niveau tillen door de gasten te laten kiezen uit veel verschillende achtergronden binnen jouw thema. Funpix heeft een enorm archief aan beelden in ieder gewenst thema.
De studio zorgt voor levendig vermaak  door de vele visuals om uit te kiezen binnen het vooraf aangegeven thema.
De workflow en het formaat van de studio worden aangepast aan de eisen, dus ook bij hele grote party's zijn er geen lange wachttijden.
Dankzij de LIVE video voor en tijdens de foto-opname gaat het publiek op in het acteerwerk,
wat heel veel plezier geeft, en de foto-afdrukken zijn in no-time klaar om meegenomen te worden.
Een green screen fotostudio met ruime keuze aan achtergronden in jouw thema is een geweldige manier om jouw party uniek en gedenkwaardig te maken, het feest krijgt een speciaal tintje en er worden herinneringen gecreëerd die een leven lang meegaan.

Een greep uit de mogelijke thema's voor jouw feest: Eighties, Nineties, Afrika, Amsterdam, Boerderij, Bouw, Carnivale, Circus, Dierendag, Festival, Financieel, Formule 1, Glow in the Dark, Halloween, Holland, Hollywood, Ibiza Moon Party, Italie, Jurrasic, Kerst, Kinderen, Luchtvaart, Maffia, Magie, Maritiem, Middeleeuwen, Oud en Nieuw, Roaring twenties, Great Gatsby, Art Deco, Ruimtevaart, Science Fiction, Sinterklaas, Tennis, Tropisch, USA, Valentijn, Voetbal, Western, Winterwonderland, Moederdag, Vaderdag....

Zit je thema er niet bij? We maken visuals voor alle thema's !!