KERST

Een Photo Booth met green screen fotostudio voor het thema Kerst is een vanzelfsprekende en leuke toevoeging aan elk kerstfeest of evenement. De gasten op jouw feest wanen zichzelf in een virtuele kerstwereld. Ze maken foto's met achtergronden van besneeuwde landschappen, gezellige haardvuren, Santa op een snowboard, of zelfs de Noordpool! De mogelijkheden zijn eindeloos en kunnen volledig worden aangepast aan het specifieke thema of de stijl van het evenement. Dit biedt een unieke ervaring voor de gasten, waarbij ze creatief kunnen zijn en hun eigen kersttaferelen kunnen uitbeelden.

Daarnaast is een Photo Booth met green screen niet alleen vermakelijk, maar ook een geweldige manier voor gasten om blijvende herinneringen te creëren. De foto's die worden gemaakt, kunnen direct worden uitgeprint of digitaal worden gedeeld, wat ideaal is voor sociale media of als persoonlijke kerstkaarten.

Met een reeks van rekwisieten, zoals kerstmutsen, rendiergeweien en kerstmanbaarden, kunnen gasten hun eigen kerstportret samenstellen. Het is ook een fantastische ijsbreker voor evenementen waar mensen elkaar misschien nog niet zo goed kennen, omdat het samen poseren voor foto's mensen helpt om te ontspannen en plezier te hebben. Kortom, een Photo Booth met green screen brengt kerstsfeer en interactief plezier samen in een moderne en onvergetelijke ervaring.

-------

Hieronder zie je twee voorbeeldfoto's.
Aantal visuals waar de mensen uit kunnen kiezen voor dit thema tijdens de party: meer dan 20.

KERST
KERST
terug naar alle themafeesten

je bent slechts een paar klikken verwijderd van een memorabel event

neem contact op! dan bespreken we jouw plannen.

offerte