OKTOBERFEST

De Funpix green screen fotostudio is een grote photobooth en beschikt over een enorme hoeveelheid achtergrondbeelden voor een Oktoberfest.

Het Oktoberfest is een traditioneel Duits festival dat al meer dan tweehonderd jaar wordt gevierd. Het Oktoberfest, afkomstig uit de stad München, is een 16-daags festival dat jaarlijks eind september en begin oktober plaatsvindt. Het is een viering van de Duitse cultuur, eten, muziek en vooral bier.

Het festival werd voor het eerst gehouden in 1810 ter ere van het huwelijk van kroonprins Ludwig van Beieren met prinses Therese von Sachsen-Hildburghausen. De inwoners van München waren uitgenodigd om de festiviteiten bij te wonen en te vieren met eten, drinken en muziek. Tegenwoordig is het Oktoberfest een van de grootste festivals ter wereld en trekt het miljoenen bezoekers van over de hele wereld.

Met zijn bier, eten, muziek en traditionele kleding biedt het een leuke en feestelijke sfeer waar mensen van alle leeftijden van kunnen genieten en is het een leuk thema voor op een feest waarbij de Funpix green screen photobooth veel achtergrondjes biedt om in te gaan staan voor het maken van een leuke foto.

-----

Hieronder zie je twee voorbeeldfoto's.
Aantal visuals waar de mensen uit kunnen kiezen voor dit thema tijdens de party: >20.

OKTOBERFEST
OKTOBERFEST
terug naar alle themafeesten

je bent slechts een paar klikken verwijderd van een memorabel event

neem contact op! dan bespreken we jouw plannen.

offerte