Kerst Drive Thru fotostudio

22 en 23 december 2021

Op het parkeerterrein bij het hoofdkantoor van A.S. Watson in Renswoude was een leuk parcours ingericht die de deelnemers aan de Kerst Drive Thru met hun eigen auto konden rijden, onderweg waren er diverse stops waar de deelnemers werden verrast met kado's of andere leuke dingen. Een van de stops was de tent Funpix green screen fotostudio waar men even kon parkeren, in de camera kijken en daarna direct een mooie grote fotoafdruk kon ontvangen in een kerstsetting naar keuze.

Kerst drive thru - green screen fotografie Funpix

Ondanks dat de temperatuur deze twee actiedagen rond het vriespunt was, werden zo'n 800 auto's een warm welkom geheten in onze outdoor studio. De foto-afdruk werd op bijzondere wijze overhandigd en de deelnemers vonden deze eerste kennismaking van een green screen foto in je auto erg amusant.

Kerst drive thru - green screen fotografie Funpix

Dus ondanks de harde lockdown in december 2021 was het toch nog mogelijk om iets leuks te doen voor het personeel van A.S. Watson. De Funpix green screen Kerst Drive Thru fotostudio 2 dagen bij het hoofdkantoor was een succes. Rond de 800 auto's zijn op de foto gezet in een leuke kerstsetting, en de afdruk kon men direct ontvangen.

Kerst drive thru - green screen fotografie Funpix
terug naar blog