green screen foto in je auto!

Met de Funpix green screen LIVE Drive Thru fotostudio krijgen jouw gasten in hun auto een leuke foto belevenis. Dankzij de LIVE video interactie ziet men zichzelf vanuit de auto realtime in een foto setting naar keuze staan. Enkele seconden later zoeft men weer verder nadat men een mooie fotoafdruk heeft ontvangen.

de GREEN SCREEN DRIVE THRU photo
Experience

De corona maatregelen van de overheid dwingt organisatoren van events tot creatieve oplossingen. Een Drive Thru event kan op een bedrijfslocatie een leuk alternatief zijn, en met de LIVE foto ervaring van onze greenscreen studio wordt het ook echt wat bijzonders.

icon foto's
On-the-spot foto's printen

Ons snelle green screen systeem zorgt voor een direct klaar ervaring met een hoge doorloop snelheid. De bezoekers van jouw evenement kunnen de foto's online via social media on-the-spot delen. Gratis branding of logo in beeld. Bekijk de mogelijkheden.

icon computerscherm
Parkeergarage wordt eventterrein

In de parkeer garage van de bedrijfslocatie staan er tijdens een drive thru event diverse animatiepunten die de deelnemers verrrassen. De Drive Thru fotostudio is hierin een bewezen succesvol onderdeel.

icon foto's
live foto's

Green screen Live foto's is de moderne green screen fotostudio waarbij de gasten zich real-time in een fotosetting naar keuze zien bewegen. Dit zorgt voor een nog hogere entertainment waarde en dus een leukere belevenis voor de deelnemers. In de set geven ze zelf aan welke fotoachtergrond ze willen.

icon muziek
AChtergrondkeuze

Funpix zorgt kosteloos voor de perfecte visuals die passen bij het publieksprofiel of thema.

icon locatie
fotomarketing

Erg geschikt voor marketingacties op beurzen, festivals en evenementen. Deelnemers gaan erin op en raken betrokken bij je merk. Levert vaak duizenden e-mailadressen en andere kostbare bezoekersgegevens op.

icon man
de fotograaf

En last but not least, de Funpix fotograaf is een entertainer die de foto opname tot een leuke belevenis maakt en altijd gaat voor het allerbeste resultaat, want in hart en nieren is de entertainer toch een echte vakfotograaf. Onze vaste klanten weten dit al jaren.

twee dames met stuurtje alsof in auto

je bent slechts een paar klikken verwijderd van een memorabel event

neem contact op! dan bespreken we jouw plannen.

offerte