Schermafbeelding van photobooth online

online PHOTOBOOTH voor online event

Maak een foto van jezelf of je partner of haal een foto uit de fotobibliotheek op je smartphone of computer. De persoon op deze foto wordt dan automatisch vrijstaand gemaakt, waarna je een keuze maakt uit leuke visuals en je jezelf in de juiste grootte positioneert.

Als je klaar bent kan je de foto downloaden, e-mailen of delen via social media of sms. Alle creaties van alle deelnemers zijn indien gewenst ook in een online fotogalerie te zien. Natuurlijk wordt de Online Photo Booth helemaal gebrand zodat het past bij jouw bedrijf of event.

De ONLINE FUN photoBooth

Online foto fun event om samen te doen. Of het nu een productpresentatie is zoals de ThinkPig vrachtwagen of een internationaal publiek dat een virtueel bezoekje brengt aan Amsterdam. Het kan allemaal, want net zoals bij de green screen techniek kan de achtergrond bij de opname verwijderd worden, dit gebeurt automatisch dankzij A.I.

Foto van online photo booth resultaat op smartphone
icon foto's
PHOTOBOOTH WEBAPP

De online Photo Booth is een webapplicatie die via computer of smartfoon te bedienen is. De webapplicatie wordt voorzien van een eigen branding en specifieke wensen.

icon man
social media

De foto is direct te delen via social media en kan naar het eigen e-mailadres gestuurd worden. Deze e-mailadressen kunnen worden verzameld en opgeslagen.

icon muziek
VORMGEVING

Zoals je van Funpix gewend bent, maken of ondersteunen wij bij de vormgeving van de visuals of sjablonen waar de deelnemers uit kunnen kiezen.

icon muziek
Visuals op maat

Net zoals bij een fysieke Photo Booth kunnen de deelnemers kiezen uit verschillende leuke kaders of visuals die zijn voorzien van een branding.

icon locatie
INSTANT fotoGALERIE

De deelnemer kan na de opname naar de online fotogalerie gaan om daar alle foto's te bekijken die andere deelnemers gemaakt hebben.

icon voor flipboekje
MARKETING

Ook is er een statistiekenpagina of rapport beschikbaar om alle activiteiten van de fotoactie inzichtelijk te krijgen.

je bent slechts een paar klikken verwijderd van een memorabel event

neem contact op! dan bespreken we jouw plannen.

offerte