photobooth voor Naturalis

online PHOTOBOOTH MET A.I.

Maak een foto van jezelf of een ander of haal een foto uit je fotobibliotheek op je computer. De foto wordt dan automatisch vrijstaand gemaakt, daarna maak een keuze uit leuke visuals en is het aan jouw om de foto's te schalen en te positioneren. Als je klaar bent kan je de foto downloaden, e-mailen of delen via social media of sms. Alle creaties van de deelnemers zijn indien gewenst ook allemaal in een online fotogalerie te zien. Natuurlijk wordt de Online Photo Booth helemaal gebrand zodat het past bij jouw bedrijf of event.

De ONLINE FUN photoBooth

Online foto fun event om samen te doen. Of het nu een productpresentatie is zoals de ThinkPig vrachtwagen of een internationaal publiek een virtueel bezoekje brengt aan Amsterdam. Het kan allemaal, want net zoals bij de green screen techniek kan de achtergrond bij de opname verwijderd worden, dit gebeurt automatisch dankzij A.I.

Online photobooth voorbeeld van Funpix green screen fotografie
PHOTOBOOTH WEBAPP

De online Photo Booth is een webapplicatie die via computer of smartfoon te bedienen is. De webapplicatie wordt voorzien van een eigen branding en specifieke wensen.

social media

De foto is direct te delen via de social media en kan naar het eigen e-mailadres gestuurd worden. Deze e-mailadressen kunnen worden verzameld en opgeslagen.

VORMGEVING

Zoals je van Funpix gewend bent, maken of ondersteunen wij bij de vormgeving van de visuals of sjablonen waar de deelnemers uit kunnen kiezen.

Visuals op maat

Net zoals bij een fysieke Photo Booth kunnen de deelnemers kiezen uit verschillende leuke kaders of visuals die zijn voorzien van een branding.

INSTANT fotoGALERIE

De deelnemer kan na de opname naar de online fotogalerie gaan om daar alle foto's te bekijken die andere deelnemers gemaakt hebben.

MARKETING

Ook is er een statistiekenpagina of rapport beschikbaar om alle activiteiten van de fotoactie inzichtelijk te krijgen.

je bent slechts een paar klikken verwijderd van een memorabel event

neem contact op! dan bespreken we jouw plannen.

offerte