VIDEO FUN VOOR OP TIK TOK

In de Funpix Tik Tok studio maak je grappige video's met diverse speciale effecten. De filmpjes kunnen daarna direct worden geupload naar je Tik Tok account.

ACTIEve VIDEOFUN
GERICHT OP JONGEREN

De Tik Tok studio video-entertainment richt zich vooral op  jongeren, want Tik Tok is hun medium.

icon foto's
3D-DIGITALE REKWISIETEN

Augmented Reality-effecten voor foto's, video's en gifs. Deze 3D-digitale rekwisieten maken gebruik van face-tracking. Kies uit een uitgebreide selectie digitale rekwisieten.

icon man
Leuk voor JONGEREN

Voor jongeren is deze green screen video studio gecombineerd met digitale trukendoos erg amusant. Ruime keuze uit video settings waarin ze zich creatief kunnen uiten en dit daar direct kunnen delen.

icon muziek
bekend van snapchat

Veel van deze effecten zijn bekend van de App Snapchat, maar in deze studio vorm zijn er nog veel meer keuzes en kan er worden gecombineerd met een green screen setting om echt helemaal in een andere wereld terecht te komen.

icon computerscherm
green screen live

De deelnemer ziet zichzelf LIVE in de setting staan met het gekozen digitale effect. Er is een ruime keuze uit verschillende green screen settings waarin ze men helemaal los kunnen gaan.

icon locatie
print en online distributie

De video wordt direct opgeslagen en/of kan naar je e-mail of social media adres worden gestuurd.

icon man
face-tracking

Opeens speciale make-up op je gezicht, een neon kroon of viking helm op, konijnenoren of hondenneus? De mogelijkheden zijn teveel om op te noemen.

je bent slechts een paar klikken verwijderd van een memorabel event

neem contact op! dan bespreken we jouw plannen.

offerte