we maken de leukste filmpjes..

In een studio op van 3x3m nodigen we jouw gasten/klanten uit om voor de camera plaats te nemen. Er wordt een 7 seconden durende korte clip gemaakt waarmee we gelijk het flipboekje vullen. Een leuke en originele herinnering aan het event.

green screen video ENTERTAINMENT wat JE NIET WILT MISSEN

Een flipboekstudio is interactief video-entertainment
op je feest, en zorgt voor een originele give-away.

een flipboekje in 1,5 minuut

Een flipboekje is een serie plaatjes bijeengebonden tot een boekje. Wanneer je het boekje snel door je duim laat glijden, komen alle plaatjes als een filmpje tot leven.

online buzz

Als je een online buzz wilt creëren voorzien we de flipboekjes van een QR code en/of URL zodat de filmpjes direct te delen zijn via Facebook of Twitter, tijdens of na het evenement.

custom overlay

Er kan een aangepaste overlay toevoegd worden zoals het bedrijfslogo voor branding of een afbeelding die overeenkomt met het thema van de gebeurtenis. Alle elementen van het flipboek kunnen worden geanimeerd; de achtergrond, de deelnemers en de overlay. Gewoon geweldig!

AChtergrondkeuze

Ruime keuze uit verschillende video achtergronden, met chroma key green screen, passend bij het publieksprofiel.

mooie kaft

De flipboekjes worden voorzien van een speciaal voor jouw event gemaakt kaftje met daarop de bedrijfsnaam, logo en/of een persoonlijke mededeling en ... zien er super mooi uit!

geanimeerde tekst overlay

Met deze functie kun je een bewegende tekst toevoegen die synchroon loopt met de snelheid van het flipboek. Je kunt elke gewenste tekst opnemen en elk lettertype.

je bent slechts een paar klikken verwijderd van een memorabel event

neem contact op! dan bespreken we jouw plannen.

offerte